روز هفتم اردیبهشت ماه دوره چهار ساله ریاست علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری به اتمام خواهد رسید و باید مجمع انتخاباتی تشکیل شود تا بار دیگر تکلیف ریاست این فدراسیون را روشن کند.
به گزارش پیروزی، ثبتنام از کاندیداها هم به عمل آمده و حتی نتیجه تایید صلاحیتهای مدیریتی آنها هم از سوی کمیسیون تطبیق اعلام شده است که از 10 نفر ثبتنامی، حالا با تایید صلاحیت کوروش باقری، 9 نفر صلاحیتشان در دیگر نهادهای کشوری مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا مشخص شود درنهایت انتخابات این فدراسیون با حضور چند کاندیدا برگزار خواهد شد.
گفته میشد دلیل رد صلاحیت ابتدایی کوروش باقری عدم تکمیل مدارک است که وی با ارائه آن به کمیسیون تطبیق، توانست به لحاظ مدیریتی تاییدیه لازم را بگیرد. حالا فقط مانده حسین مقامی، او در بین 10 کاندیدایی که برای ریاست ثبتنام کردند، تایید صلاحیت مدیریتی نشد.
اگر نهادهای مهم بعدی هم نتیجه تایید صلاحیتها را اعلام کنند، دیگر مشکلی برای برگزاری انتخابات نیست و البته اگر مشکلی در تاییدهای بعدی وجود نداشته باشد و این 9 نفر از خوان بعدی هم به سلامت عبور کنند، آن وقت چیزی مشابه وضعیتی که در کشتی حاکم است، در وزنهبرداری هم به وجود خواهد آمد و به نظر میرسد ائتلاف میتواند برگ برنده گروههایی باشد که میخواهند بر مسند فدراسیون بنشینند.
در یک سوی کار علی مرادی است، رئیسی که هرچند منتقدانش به او نقد جدی دارند و برای کنار زدن او وارد گود انتخابات شدهاند اما همچنان شانس زیادی برای ریاست دوباره بر این فدراسیون دارد، خصوصا اگر او تا روز انتخابات، در فدراسیون حاضر باشد.
رقبای علی مرادی معتقدند که این موضوع نمیتواند عادلانه باشد و بهتر است درست مثل دوره گذشته که وزارت ورزش سرپرست برای فدراسیون انتخاب کرد تا وی زمینه برگزاری عادلانه انتخابات را فراهم کند، اینبار هم چنین موضوعی رقم بخورد.
به هرشکل اگر قرار باشد سرپرست فدراسیون در انتخابات شرکت کند (که این موضوع منع قانونی ندارد) و یا رئیس فدراسیون زمینه ساز برگزاری انتخابات باشد، طبیعتا این به سود سرپرست یا رئیس فدراسیون است و دیگر کاندیداها از آن متضرر خواهند شد.
جدا از این موضوع، حالا میمانند نامهای بزرگی چون علی مرادی، کوروش باقری، حسین رضازاده، سجاد انوشیروانی و البته محمدرضا آخوندی که حمایت قهرمان بزرگی چون شاهین نصیرینیا را در کنار خود دارد، که هر کدام میتوانند ریاست فدراسیون وزنهبرداری را از آن خود کنند. درحالیکه برخی اعتقاد دارند ائتلاف این چهرهها که همه در تفکرات کلی با هم همنظر هستند، انتخابات اصلی را بین علی مرادی و نفر مورد تایید بزرگان وزنهبرداری رقم خواهد زد، این تفکر هم وجود دارد که هر کدام از این نفرات شاخص چندین رای دارند و رایها به صندوق یک نفر ریخته نخواهد شد به همین دلیل کار به دور دوم کشیده میشود و این به سود گروه مخالف رئیس فعلی فدراسیون است.
به هرشکل این گروه حتی اگر با هم ائتلاف هم کنند باز با فدراسیونی مواجه هستند که در این مدت ویترین خوبی داشته و تیمهای بزرگسالانش در مسابقات جهانی و بازیهای آسیایی نتایج خوب و قابلقبولی گرفته است، به همین دلیل رقابت انتخاباتی با او کار سختی به نظر میرسد.
* باقری: خبر دارم چند کاندیداها به ائتلاف فکر میکنند
کوروش باقری روز گذشته تایید صلاحیت مدیریتیاش را گرفت. او که در المپیکِ موفق وزنهبرداری ایران (2012) هدایت تیم ملی را برعهده داشت و دوره مربیگری درخشانی داشت، در ابتدای صحبتهایش به روزنامه پیروزی گفت: من امیدوار هستم درنهایت هر اتفاقی که رخ میدهد به صلاح وزنهبرداری ایران باشد، یعنی شرایطی خیلی بهتر از چیزی که هست.
از سرمربی پیشین تیم ملی در خصوص احتمال انتخاب سرپرست برای فدراسیون میپرسیم که در اینباره میگوید: من فکر میکنم باید منتظر باشیم که بعد از اتمام دوره ریاست علی مرادی در روز 7 اردیبهشت، برای فدراسیون سرپرست انتخاب شود. اتفاقی که من خاطرم هست در سالهای گذشته هم رخ داد. من حقیقتا اطلاعات دقیقی ندارم که قرار است چه تصمیمی گرفته شود اما معتقدم که همه ما باید تابع قانون باشیم. بهتر است سرپرست مقدمات برگزاری انتخابات را ایجاد کند. به هرحال وزارتخانه برگزارکننده مجامع هست و باید شرایط به گونهای باشد که بهترین فرد انتخاب شود و شرایط وزنهبرداری بهتر از چیزی که هست، بشود. من فکر میکنم هدف تمام کاندیداها همین است، شاید روشها متفاوت باشد و دیدگاههای فنی آنها با هم فرق داشته باشد اما هدف همه یکی است.
«آیا ائتلاف سرنوشت انتخابات پیش روی فدراسیون وزنهبرداری را تعیین میکند؟» پاسخ کوروش باقری به این سوال، این است: من از فرد خاصی نمیخواهم اسم ببرم اما دو سه نفر از کاندیداها نظراتشان خیلی به هم نزدیک است و به احتمال زیاد ائتلاف صورت میگیرد. من میدانم نفراتی مثل حسین رضازاده و پورکیان چنین نظری را دارند، باید باز هم جلوتر برویم تا مشخص شود چه تصمیمی گرفته خواهد شد و به نظرم این فکر خوبی است. چون دیدگاهها به هم نزدیک است و هدف غایی هم وزنهبرداری است. من از صمیم قلبم میگویم که نگاهم واقعا کمک به وزنهبرداری است و هیچ انگیزه شخصی در این راه ندارم. از خدا میخواهم اگر کمکی از دستم برمیآید بتوانم آن را انجام دهم.
مرضیه دارابی
انتهای پیام/