در روزهای گذشته اسنادی از باشگاه پرسپولیس در رسانهها منتشرشده که نشان میدهد درست در روزهایی که بحثوجدل در خصوص پرداخت مطالبات کالدرون و بازیکنان بوده، مدیرعامل وقتِ باشگاه از حساب باشگاه برای خودش البسه شخصی خریده است.
به گزارش پرسپولیس نیوز، هرچند مدیر رسانهای وقت هم در توجیه این ماجرا که با اسناد و مدارک نیز به رسانهها رسیده، گفته است محمدحسن انصاریفرد این ارقام را بهعنوان مساعده دریافت کرده و قرار بوده از حقوق ۱۱ میلیونیاش کسر شود؛ اما موضوع خوشپوشی آقای مدیرعامل که البته از جیب باشگاه هزینهاش پرداختشده، همچنان قابل نقد و بررسی است.
این خوشپوشی چند ۱۰ میلیونی، از سوی مدیر ۱۹۶ روزه پرسپولیس رخداده، مدیری که مسبب اصلی بدهی به کالدرون آرژانتینی است. شکایتی که طبیعتاً دردسرِ بعدی پس از ماجرای طلب برانکو است. انصاریفرد که مدیریتی بسیار کوتاه در پرسپولیس داشت، در شرایطی با یحیی گلمحمدی وارد مذاکره شده که تیم کالدرون قهرمانی نیمفصل را از آن خود کرده بود و میشد فصل را با او تمام کرد تا بدهی و شکایت دیگری گریبانگیر باشگاه نشود.
با این وجود پول کالدرون پرداخت نشد و بدهی دیگری بهحساب باشگاه نوشته شد و حالا هم در ادامه اتفاقات عجیبوغریبی در دوره مدیریتی انصاریفرد، ازجمله انعقاد قرارداد عجیب با کارگزار و جذب بازیکن ضعیفی چون اوساگونا و عقد قرارداد ۱۵۰ هزار دلاری با او و به خدمت گرفتن بازیکن پرحاشیهای چون استوکس که علاوه بر قال گذاشتن پرسپولیس، حالا به دنبال باقی طلبش هم هست و البته بسته نشدن پرونده برانکو در آنوقت که سرمربی کروات حاضر به توافق با باشگاه و حتی دادن تخفیف فراوان به پرسپولیس بود، اسناد نشان میدهد در روزهایی که باشگاه حتی قادر به پرداخت قبوض خدماتی هم نبوده، مدیرعامل وقت از برندهای معتبر اقدام به خرید کتوشلوار و البسه شخصی کرده، خریدهایی که از حساب باشگاه پرداختشده است.
دریکی از این خریدها، انصاریفرد ۲ دست کتوشلوار، جوراب و یک عدد ژاکت میخرد که مجموع فاکتور آن، ۹ میلیون و ۱۹۶ هزار تومان میشود. در فاکتور دیگری که از یک فروشگاه با برند ایتالیایی است و آن نیز از حساب باشگاه هزینه شده، انصاریفرد ۴ دست کتوشلوار و ۳ پیراهن خریداری میکند که جمع فاکتور آن ۹ میلیون و ۷۷۸ هزار و ۴۷۱ تومان میشود.
جدا از اینکه افشای چنین اتفاقاتی، خصوصاً در وضعیت اقتصادی کنونی باشگاهها و مشکلات مالی فراوانی که در تیمهای بزرگ دیده میشود، موجب ناراحتی است، یک موضوع تعجببرانگیز نیز وجود دارد و آن اینکه با این حجم از خروج اخبار و اطلاعات و گستردگی فضای مجازی، چطور یک مدیر خود را در اتاق شیشهای نمیبیند که دیر یا زود اسناد همه اقداماتی به رسانه و دید عمومی خواهد رسید؟
مدیریت در باشگاههای پرسپولیس و استقلال و بهنوعی در فوتبالی که بخش زیادی از اخبار رسانههای مکتوب و تصویری، سایتها و فضای مجازی را به خود اختصاص داده، اساساً مدیریت در اتاق شیشهای است.
برخلاف خیلی از موضوعات که معتقدیم باید در اتاق دربسته مدیریتی برطرف شود و اختلافنظرها به رسانهها راه پیدا نکند اما در خصوص نحوه مدیریت همهچیز باید خیلی شفاف باشد.
مدیران باید همیشه این احساس را داشته باشند که هواداران بهعنوان صاحبان اصلی تیمهای پرطرفدار و مردمی، ناظر بر تصمیمات آنها هستند. این حرف نیز باید در عمل اثبات شود، وگرنه به حرف که همیشه همه مدیرانی که در راس سرخابیها قرارگرفتهاند، مردم را صاحبان اصلی پرسپولیس و استقلال معرفی کردهاند.
محمدحسن انصاریفرد که در سالهای گذشته نیز در یک مقطعِ ناموفق مدیریت باشگاه پرسپولیس را بر عهده داشت، در شرایطی برای بار دوم مدیرعامل باشگاه شد که خیلی از پیشکسوتان و هواداران امید داشتند انتخاب یک مدیر پرسپولیسی و فوتبالی میتواند بخش زیادی از مشکلات تیم را حل کند، اما در عمل علاوه بر اینکه مشکلی حل نشد، مشکلات زیادی نیز به مشکلات قبلی اضافهشده و حالا صحبت از فاکتورهای سنگینی که صرفاً خرید کتوشلوار برای آقای مدیرعامل روی دست باشگاه گذاشته است.
در کنار تمام ناراحتیها از اینگونه مدیریت، افشای اسناد در مقطع حاضر را به فال نیک میگیریم. طبیعتاً هر مدیری باید در باشگاه بداند که اسناد بسیاری قابلیت فاش شدن در رسانهها را دارد. این اتفاق معمولا در زمان مدیریت بعدی رخ میدهد. یعنی نباید اینطور باشد که وقتی دوره مدیریتی یک مدیرعامل به پایان میرسد، پرونده کاری او بهطور کامل بسته شود و در این میان حتما حساب و کتابی در پیش است.
شاید اتفاقی که در خصوص قرارداد ویلموتس رخداده و فاجعه بزرگ ۱۷۰ میلیاردی نصیب فوتبال ایران شد، را هم بشود در زمره اینگونه روشنگریها قرار داد. اگر مدیران احساس کنند که در اتاق شیشهای هستند و همه تصمیمات و اقداماتشان در مقابل دیدگان عموم قرار خواهد گرفت و باید نسبت به آن پاسخگو باشند.
مدیریت در اتاق شیشهای

پیروزی نیوز - مدیریت در اتاق شیشهای
مطالب مشابه
درباره نویسنده
sahar darabpour مشاهده تمام مطالب