اوج وفاداری رسن وقتی بود که با وجود به سوگ نشستن برای مادرش و در حالیکه از نظر روحی در شرایطی خوبی قرار نداشت برای بازی با السد خود را به این دیدار حساس رساند و پرسپولیس را همراهی کرد که این اقدام ستاره عراقی از سوی هواداران قدرشناس پرسپولیس بیجواب نماند و آنها با تشویق و ابراز همدردی با رسن از وی تقدیر کردند. با اینکه بشار اصالتا ایرانی نیست و مدت زیادی در پرسپولیس نبود اما در همین مدت کم توانست خاطرات زیادی از خود بر جای بگذارد که یادآوری لحظه به لحظه آن برای هواداران شیرین و دلچسب است و جدایی این بازیکن را برای پرسپولیسیها سخت کرده باشد. به طوری که یحیی گلمحمدی در واکنش به رفتن رسن گفته بود این اتفاق غیرقابل هضم است و از مدیران باشگاه بهخاطر از دست دادن چنین مهره باکیفیتی انتقاد کرده بود. متاسفانه با بیتدبیری مدیران، تیم پرسپولیس یک مهره تاثیرگذارش را از دست داد و باید دید گلمحمدی در ادامه فصل چطور میتواند با فقدان این ستاره عراقی کنار بیاید و آیا خواهد توانست جانشین مناسبی برای این بازیکن پیدا کند؟
از درخشش مقابل الاهلی تا گلزنی مقابل سایپا
ناگفته نماند بشار رسن در تیرماه ۱۳۹۶ با قراردادی ۲ساله سرخپوش شد. این بازیکن اولین بازی خود را در لیگ قهرمانان آسیا۲۰۱۷ انجام داد و درحالیکه بهعنوان یار تعویضی به میدان آمده بود با تاثیرگذاری در جریان بازی سرخها را از یک شکست حتمی برابر الاهلی عربستان نجات داد. در بازی سرنوشتساز دور برگشت هم او ستاره میدان بود و لحظاتی بعد از ورودش به زمین یک پنالتی برای پرسپولیس گرفت و ارزشهای خود را به رخ کشید. رسن در اولین فصل حضورش در پرسپولیس ۱۰بار در لیگ قهرمانان آسیا، ۱۶بار در لیگ و ۳بار در جامحذفی حاضر بود و یک گل در مجموع ۲۹مسابقهای که در میدان بود به ثمر رساند. تنها گل رسن در این فصل که اولین گل او در پرسپولیس است، در جریان برتری ۳بر ۲مقابل سایپا حاصل شده بود.
رسن در لیگ هجدهم فرصت بیشتری برای بازی یافت و ۲۵بار در لیگ برتر، یک بار در جامحذفی و ۱۰بار در لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفت و طی ۳۶مسابقه با پیراهن پرسپولیس یک گل زد و ۲پاس گل داد. او در این فصل برای دومینبار با پرسپولیس قهرمان لیگ شد و فرصت حضور در فینال آسیا را بهدست آورد و اولین نشان آسیایی خود را که یک مقام نقره بود به ویترین افتخاراتش اضافه کند.
گلزنی به استقلال در دربی
بشار رسن در ابتدای فصل نوزدهم حضور پرفرازونشیبی در ترکیب پرسپولیس داشت و بهدلیل مصدومیت و حضور در اردویهای تیمملی نتوانست آنچنان که باید در خدمت تیم باشد اما این بازیکن رفته رفته تبدیل به همان ستاره خوشفکری شد که پرسپولیس نیاز داشت و در بزنگاه لیگ با گلزنی مقابل استقلال و شهرخودرو به این تیم در راه قهرمانی کمک کند. ۲۳حضور در لیگ،۳بازی حذفی، ۲بازی آسیایی، ثبت ۲گل و ۳پاس گل حاصل تلاش رسن در این فصل بود.
در فصل بیستم که آخرین حضور رسن در پرسپولیس است این بازیکن در ۳بازی لیگ به میدان رفت و یک گل در جریان ۸مسابقهای که در لیگ قهرمانان آسیا حاضر بود به ثمر رساند، درحالیکه امید زیادی داشت تا با خاطره خوش قهرمانی در این مسابقات تیم پرسپولیس را ترک کند در نهایت با شکست برابر اولسان هیوندای از کسب این عنوان باز ماند تا برای دومین بار صاحب مدال نقره آسیا شود.
گفتنی است رسن در طول مدتی که در پرسپولیس حاضر بود
۱۰۴بار با پیراهن این تیم در مسابقات مختلف به میدان رفت و ۵گل زد، ۱۰پاس گل داد و ۳پنالتی از حریفان گرفت که آمار قابل قبولی برای یک هافبک است. او دومین بازیکن خارجی پرافتخار پرسپولیس بعد از رادوشوویچ و رکورددار بازی با پیراهن این تیم در بین بازیکنان خارجی است. رسن محبوبترین بااخلاقترین فوتبالیستی بوده که از کشور عراق پا به فوتبال ما گذاشت و ستاره محبوب سکوها بود و با شعار حبیبی یا بشار تشویق میشد. بیشک هواداران تا همیشه از او به نیکی یاد خواهند کرد. برای این ستاره محبوب و خوش استعداد در ادامه فوتبالش آرزوی موفقیت داریم.